Over Voetbalfansmart.com

Wij zijn toonaangevende voetbalshirtspecialisten, die meer dan 5000 producten uit nationale en clubteams uit elk continent van de wereld kousen. Ons doel is simpel - de grootste selectie van voetbalshirts en voetbalartikelen aanbieden aan een internationaal publiek tegen concurrerende prijzen.

Onze online winkel is in augustus 2011 opgericht als een privébedrijf. Dankzij de steun van onze loyale klanten is het bedrijf in de loop der jaren gegroeid tot een van de grootste stockers van voetbalshirts in de wereld. We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe producten en reeksen om ons aanbod van producten die online beschikbaar zijn, continu uit te breiden. Bijna elke dag brengen we nieuwe voetbalshirts aan op onze website.

Wij bieden een breed scala aan overhemden afdrukdiensten, met naam en cijfers van alle grote competities waaronder de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga en meer. Evenals het verkopen van shirts met naam en cijfers bieden wij een shirt aan Printdienst waar we voetbalshirts kunnen printen die u al op heeft.

Wij bieden een veilige online bestelling voor beide klanten in elk land in de wereld, met flexibele betaalmethoden, inclusief grote creditcards.

Ons team wordt voortdurend uitgebreid om de efficiëntie van onze orderverwerking te verbeteren. Wij streven ernaar om elke bestelling zo snel mogelijk om te zetten, met speciale aandacht voor eventuele klantspecifieke verzoeken of verjaardags deadlines. Hoewel dergelijke verzoeken niet altijd kunnen worden voldaan door omstandigheden, zullen wij altijd zo snel mogelijk uw bestelling op tijd leveren voor de gevraagde deadline.

Wij nemen een online klantenservicebeleid in om de efficiënte en snelle afhandeling van uw zoekopdrachten mogelijk te maken. Hiermee kunnen onze medewerkers direct toegang krijgen tot uw ordergeschiedenis en status, zodat wij u de beste kwaliteitsservice op uw vragen kunnen bieden. Feedback van onze klanten wordt gebruikt om onze online helpgidsen voortdurend te herdefiniëren en te verbeteren, om u te helpen met belangrijke informatie met de minste moeite.