Verzenden en retourneren

TERUGSTUURBELEID


Wij zijn toegewijd aan uw volledige voldoening. Voordat u gemakkelijk kunt ruilen en retourbeleid, moet u contact met ons opnemen met het verzendadres voordat u de artikelen terugstuurt. En zorg ervoor dat alle items die naar ons zijn verzonden, in hun originele staat zijn, dwz niet gedragen, veranderd of gewassen, met alle tags bijgevoegd.


Alle bestelde artikelen zijn de juiste artikelen die u in onze online shop kiest. En als u de juiste artikelen terugstuurt voor een terugbetaling: alle teruggegeven artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend- en administratiekosten zijn niet terugbetaald.


Wij dekken niet de verzendkosten van retourzendingen of uitwisselingen van het juiste orderpakket, u bent verantwoordelijk voor de verzendkosten. Daarnaast raden wij u aan om tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen bescherming, omdat we niet verantwoordelijk kunnen zijn voor verloren zendingen.


We testen onze producten voordat we ze voor verkoop aanbieden. Als u geen van onze producten kunt gebruiken, neem dan contact met ons op en we zijn aangenaam om u te helpen. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade aan items na gebruik. Wij hopen dat u van uw aankoop van ons geniet.


Internationale verzending

Wij verzenden producten naar belangrijke landen over de hele wereld. Selecteer het land en de valuta waarnaar u wilt winkelen en klik vervolgens op update. Als uw land hieronder niet wordt weergegeven, kunt u de komende maanden terug met ons terugvinden, omdat we landen blijven toevoegen.